een plek in de natuur waar de vrijheid te voelen, te proeven en te zien is. Voor mens en dier. 

 

Wij zijn Reijneveld Ranch in de zomer van 2020 gestart met het ideaalbeeld van een plek in de natuur waar de vrijheid te voelen, te proeven en te zien is. Voor mens en dier. Een ranch waarbij de de paarden en onze eigen (boerderij)dieren gehouden worden, zoals ze in de natuur ook zouden leven. Back to the wild.

 

Wil je de sfeer proeven en zien of jij net zo van deze plek kunt genieten als ons? Neem contact op en wie weet ontmoeten we je snel!

 

Dico en Ariënne Reijneveld
 

ons doel voor de toekomst

 

Ons uiteindelijke doel is het realiseren van een ‘paddock paradise’.

Paarden die leven zoals het oorspronkelijk bedoeld is. In het wild. Ze leven in een kudde en eten vooral ruwvoer, wat beter past bij hun voedingspatroon. Ze kunnen kilometers lopen de hele dag door grazen.

 

Op dit moment moeten we echter starten met de paardenstallen, gezien het feit dat we de natuurlijke omgeving voor paarden nog moeten gaan creëren. Hierin streven we wel naar zoveel mogelijk uren op de paddocks in de winter en in de zomer zoveel mogelijk weidegang.


 

stal in zuid-holland

 

Reijneveld Ranch is gevestigd aan de Henegouwerweg 1A in Waddinxveen. Dit ligt tussen Gouda, Zoetermeer en Alphen aan de Rijn in.

 

Vanuit Boskoop, Moerkapelle, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Reeuwijk, Bodegraven, Haastrecht, Driebruggen, Nieuwerbrug aan den Rijn, Zwammerdam, Benthuizen, Hazerswoude-Rijndijk en Hazerswoude-Dorp liggen in een straal van 15km rond de Ranch, dus prima aan te rijden. 

over reijneveld ranch